Seksspeeltjes zijn goed voor de relatie

img/seks-speeltjes.jpg

In veel relaties zijn seksspeeltjes een leuke aanvulling geworden op het seksleven. Seksspeeltjes kunnen het orgasme intensiever en sterker maken en het orgasme kan zelfs verlengd worden. Bij veel stellen helpen de speeltjes om uit een sleur te komen en houden de relatie extra spannend. Nieuwe ervaringen met speeltjes kunnen heel intiem zijn en de partners zelfs dichter bij elkaar brengen. Bij sommige seksuele problemen zoals te snel klaarkomen, het niet kunnen behouden van een erectie bij mannen of bij moeite met het verkrijgen van een orgasme kunnen speeltjes een geweldige oplossing bieden.

Helaas bestaan er ook veel misverstanden over seksspeeltjes. Ze zouden alleen bestemd zijn voor 'rare' mensen. Niets is minder waar. Ook 'normale' mensen proberen seksspeeltjes uit en daar is niets mis mee. Mensen hoeven zich niet raar te voelen en zich te schamen omdat ze een speeltje hebben gekocht om de nieuwe belevenissen te ontdekken. Wat mensen ook vaak denken is dat er iets mis is met het seksleven of relatie als er speeltjes worden gebruikt. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn, het wordt er alleen maar leuker van!

Alleen of samen uitproberen

Speeltjes zijn leuk om alleen te gebruiken of om er lekker samen van te genieten. Want wat is nou leuker dan je partner te zien genieten tijdens de intieme momenten. De relatie wordt vaak sterker door de ontdekking van de nieuwe dingen, bovendien komen de partners erachter wat ze allebei fijn en minder fijn vinden. Het komt natuurlijk ook voor dat de mensen bang zijn dat een speeltje de partner op een gegeven moment kan vervangen omdat het constant tal van de lekkere orgasmen kan bezorgen. Praat erover met je partner, want hoogstwaarschijnlijk verdwijnen deze zorgen als sneeuw voor de zon, want een speeltje kan de lekkere intieme momenten met uw partner nooit vervangen. Probeer het dus lekker samen uit, en maak je seksleven spannender!

Ga nu naar Love Art

Mannen speeltjes

Seksspeeltjes kunnen een voordelige rol spelen in het seksleven. Ze maken het een stukje spannender en de orgasmen kunnen intenser en anders beleefd worden. Terwijl er een tijd geleden alleen maar speeltjes voor vrouwen bestonden, zijn er nu ook genoeg voor mannen op markt gebracht. Hieronder vindt je een overzicht over de leukste speeltjes voor mannen. Lees en experimenteer!

Penispompen

Penispompen, potentie pompen, libido pompen of vacuümpompen worden vaak gebruikt om de erectie te verbeteren of de penis te vergroten. Maar worden ook gebruikt voor erotisch plezier. De meeste pompen werken als volgt, ze worden om de penis geplaatst waarna er met behulp van een pompje lucht naar binnen wordt gezogen. Deze procedure verbeterd de doorbloeding in het geslachtsorgaan. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam gevoel maar ook voor een directe penisvergroting en een stevige erectie, die langer aanhoudt.

Ga nu naar Penispompen

Penisringen

Penisringen worden ook wel cockrings genoemd. Ze worden gebruikt om orgasmes lekkerder te maken bij zowel een man als een vrouw. Er zijn veel verschillende soorten penisringen. Met of zonder vibrerende kogel, plastic, metaal, rubber, groot, klein, noem maar op. Kortom heel leuk klein speelgoed dat gemakkelijk is mee te nemen en leuk is om uit te proberen.

Opblaaspoppen

Opblaaspoppen zijn er in alle soorten en maten. De goedkope varianten worden gemaakt van plastic en de duurdere van kwaliteit silicone. Ze hebben bijna altijd drie openingen: de mond, vagina en anus. De opblaaspoppen worden tegenwoordig niet alleen solo gebruikt, maar ook samen. De stelletjes die wel eens een trio willen uitproberen, maar er nog niet helemaal aan toe zijn, nemen wel eens zo een pop bij om te experimenteren.

Ga nu naar Sexpoppen

Kunstvaginas

Kunstvaginas worden net als poppen gemaakt van verschillende materialen. Ze worden gemaakt in verschillende soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld vagina's die een vibrerend stukje hebben aan de binnenkant of een pompje voor een zuigend effect. Dat zorgt uiteraard voor maximaal genot tijdens de penetratie. Ook zijn er vagina's die wat wijder of strakker zijn. Voor een special effect worden er soms ribbeltjes, nopjes, golfjes e.d aan de binnenkant aangebracht. Er is dus voor ieder wat wils.

Ga nu naar Kunstvagina

Penis sleeves

Penissleeve is een koker voor om de penis voor seksueel genot. Het is een goedkopere alternatief voor een kunstvagina of een pop. Sleeves zijn te gebruiken met een beetje glijmiddel en zijn bovendien ook makkelijk overal mee naar toe te nemen dankzij hun kleine formaat.

Ga nu naar Duizend Sexspeeltjes