Penisvergrotende oefeningen

Veel mannen zijn ontevreden over de grootte van hun penis. Schaamte en onzekerheid zijn dan gevoelens waarmee sommige mannen te maken hebben. Er is helaas geen wondermiddel om je penis groter en dikker te maken maar wel zijn er verschillende oefeningen die je kunt toepassen om je penis groter te maken. Jelqing is de naam van een veel gebruikte methode om je penis te vergroten. Over de hele wereld wordt deze penisvergrotende methode toegepast met groot succes.

Wat is Jelqing?

Jelqing is een oude methode die al vele jaren wordt toegepast om de penis groter te maken in omvang en lengte door middel van het uitvoeren van oefeningen. Met Jelqing train je de de zwellichamen in je penis die bestaan uit een concentratie spiercellen. Door de jelqing oefeningen ontstaan er kleine scheurtjes in deze spiercellen. Deze worden vervolgens gerepareerd waarna deze spiercellen steeds iets dikker worden waardoor ook de grootte van de penis toeneemt.

Hoe moet je jelqing toe passen?

Hieronder vindt je een uitgebreide uitleg van de jelqing methode, per stap uitgelegd.

1. Warming up

Allereerst is het belangrijk een goede warming up te doen voordat je gaat starten met de oefeningen. De warming up van de penis gebeurd door een doek onder te dompelen in warm/heet water. Wring de doek uit en houdt deze gedurende een minuut om de penis heen. Herhaal dit ongeveer 5 keer. Droog vervolgens de penis goed af. De warming up kan uitgevoerd worden in zowel slappe toestand als in erectie.

2. Stretch oefeningen

De tweede oefening is de stretch oefening. Pak de penis is slappe toestand vast rond de eikel en trek je penis van je af naar voren, niet zover dat het pijn doet. Houdt dit ongeveer een minuut vast, laat even los en herhaal vervolgens een aantal keer. Neem na deze oefening een minuut rust.

Draai vervolgens met de penis 30 keer een rondje. Dit zorgt ervoor dat de penis weer goed kan doorbloeden. Herhaal vervolgens de eerste stap en trek de penis vervolgens in verschillende richtingen zoals naar links, rechts, boven en beneden.

Sluit de stretch oefening af door nog eenmalig de penis recht vooruit te trekken en vervolgens en geef vervolgens nog een paar kleine rukjes. Herhaal als allerlaatste nog een keer de tweede oefening door de penis in het rond te draaien.

3. De jelqing oefeningen

Smeer de penis van tevoren in met glijmiddel of vaseline. Zo voorkom je dat je penis gaat irriteren of de oefeningen pijn gaan doen. Zorg er vervolgens voor dat de penis in half stijve toestand is voordat je aan de oefeningen begint.

Pak vervolgens de penis vast met duim en wijsvinger en begin bij de penisschacht. Knijp licht in de penis en druk vervolgens naar beneden en stop bij de eikel, knijp niet te hard. Herhaal de oefeningen meerdere keren als een soort melkende beweging.

Herhaal de oefening ongeveer 100 keer gedurende 10-20 minuten per keer en bouw dit aantal steeds verder op. Voer de oefening 5 keer per week uit. Wanneer het zeer gaat doen neem dan een dag rust tussendoor.

4. Afsluiting

Als je klaar bent met de oefening kun je nog eens rustig je penis enkele minuten masseren. Op het penisvergrotende effect te vergroten kun je dit ook met een penisvergrotende crème doen, of met een andere crème of balsem. Als allerlaatste kun je nog een warme/hete doek om de penis wikkelen zoals bij de warming up.