Motivatie voor penisvergroting

img/668.jpg

Er zijn maar weinig mannen op de wereld die echt tevreden zijn met de grootte van hun penis. Om die reden worden veel verschillende penisvergrotende methoden uitgevoerd. Mannen willen niet onzeker zijn over de grootte van hun penis of een schaamtegevoel hebben. Ze willen presteren in bed en hun partner optimaal kunnen bevredigen.


Penisvergroting lijkt in eerste instantie altijd een goed idee. Degenen die niet in het effect van de penisvergroting methoden geloven en beweren dat het geen resultaat oplevert en dat het fraude en oplichting is, zullen dat niet kunnen bewijzen, omdat dat niet waar is. Toch is het belangrijkste aspect van de penisvergroting zich op de eerste resultaten te richten en te beseffen dat je iets goeds doet voor jezelf.


Motivatie is zeer van belang vooral voor de mensen die net met iets nieuws gaan beginnen, zoals met de penisvergroting. Juist daarom kunnen goed gemotiveerde mannen en vrouwen dingen doen, die op het eerste gezicht onmogelijk lijken. Elk persoon die zich bezighoudt met de activiteiten die vervelend lijken, weet dat het behoud van motivatie de enige manier is om het af te maken en goed resultaat te bereiken. Door motivatie te verliezen gaat er veel werk verloren waar je hard voor gewerkt hebt.

Motivatie vasthouden


Penisvergrotende oefeningen kampen met hetzelfde probleem. Ze moeten worden herhaald en dat kan vaak vervelend en saai worden. Of het nu om een sport, een opleiding, een pianoles of penisvergroting gaat, routines zijn bijna nooit leuk in het begin. De belangrijkste truc bij penisvergroting is om er alles aan te doen om je aandacht erbij te houden en je doel niet uit het oog te verliezen. Het beste wat je erbij kunt doen is blijven richten op het resultaat.


Wil je die extra centimeters? Wil je de 'shock en verbazing' op de gezichten van de dames zien? Dan kun je beter stoppen met piekeren en met de oefeningen starten. Indien het nodig is, schrijf deze vragen op de post-it's en plaats deze in uw badkamer, of op de plek waar je de oefeningen doet. Deze vragen helpen je te concentreren op de positieve resultaten van de penisvergroting oefeningen en versterken uw zin om ermee door te gaan. Je kunt een werkschema maken en alle uitgevoerde oefeningen in het blauw en alle niet uitgevoerde oefeningen in het rood aan vinken. Hoe minder rode vinkjes je hebt, hoe sneller je eigenwaarde zal stijgen en hoe sneller het resultaat zal te zien zijn.

Geduld is van belang


Vergeet niet dat het enige tijd duurt voordat de eerste resultaten zichtbaar zullen zijn. Spieren, weefsels, botten en andere delen van het lichaam groeien niet in 1 nacht. De penis heeft ook tijd nodig om te reageren op je oefenprogramma. Praat met andere mensen op de forums over je penisvergroting, dat zal je helpen het proces van de penisvergroting te begrijpen. Ook kun je daarop de succesvolle verhalen van andere mannen lezen. Elk forum gebruiker zal jou ook kunnen vertellen dat er veel geduld vereist is en dat de resultaten alleen te bereiken zijn voor degenen die hard ervoor werken en goed doorzettingsvermogen tonen.


Geef jezelf een kleine beloning voor een dag, een week of een maand van constante oefeningen. Je bent tenslotte een geduldige man, die hard heeft getraind en dat verdient een beloning. Koop iets moois voor jezelf, nodig een mooi meisje ui, of doe iets wat al heel lang in je planning stond. En vergeet niet dat je de penis niet ieder dag mag meten. Penis metingen mogen alleen worden gedaan om de 3 a 4 weken. Anders zijn de resultaten teleurstellend en wordt je motivatie om door te gaan met oefeningen slechter.


De belangrijkste regel van de penisvergroting is: GEEF NIET OP! De weg naar het resultaat is lang, moeilijk en saai, maar is zeker de moeite waard. Houd je doel in gedachten en vergeet niet dat de mannen jou met respect zullen aankijken en vrouwen zullen 'buitenbewustzijn raken' van verbazing, wanneer jouw penis echt een stuk groter blijkt te worden. En als je je er goed voor inspant en het resultaat begint zichtbaar te worden, dan kan niets je meer stoppen!!