Methoden

img/methoden-penisvergroting.jpg

Tegenwoordig zijn er veel middelen en behandelingen die je kunnen helpen je penis in de lengte en in de dikte te vergroten, zonder dure chirurgische ingrepen. Vroeger waren de penispompen en chirurgie de enige oplossing maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Veel penisvergrotende methodes zijn gemakkelijk uit te voeren, geven geen negatieve bijwerkingen en brengen geen schade toe aan uw gezondheid. Op deze pagina meer informatie over verschillende penisvergrotende methoden.

Bewezen werking

Veel mensen zijn sceptisch over de werking van bepaalde penisvergrotende methoden. Bij het krijgen van mails hierover of het lezen van advertenties denken mensen vaan aan spam, oplichting en fraude. Bepaalde marketeers doen er inderdaad van alles aan om de omzet te verhogen zonder daarbij toe te zien op de kwaliteit van een product. Toch zijn er veel eerlijke bedrijven die daadwerkelijk de consument willen helpen en ondersteunen. Op deze website maken wij uitsluitend reclame voor producten afkomstig van eerlijke bedrijven waarvan wij de werking garanderen.

Ook zijn er slechts enkele methoden voor penisvergroting die echt werken. Sommige methoden werken helemaal niet en zijn zelfs gevaarlijk. Hieronder vindt je een omschrijving van alle veilige en effectieve methoden van penisvergroting.

Vacuümpompen

Penispompen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van de penis. Een pomp is een geweldige manier om de sterkte en de grootte van je erectie blijvend te verbeteren. Vacuümpompen hebben een luchtdichte cilinder die je over de lengte van je penis plaatst om een vacuüm suctie te krijgen die de erectie vergroot. Als de luchtdichte cilinder over de schacht is geplaatst zal het de bloedsomloop verhogen. Het spierweefsel groeit mee om het extra bloed te kunnen verwerken.

Stretchers

Op dit moment is een vergrotingsapparaat(stretcher) de meest gebruikte methode om de penis te vergroten in de lengte en in de dikte zonder chirurgische ingreep. Er zijn verschillende soorten penisvergrotingsapparaten waardoor elk apparaat uniek is. De meeste apparaten bestaan uit een plastic ring die aan twee verstelbare metalen stangen is gevestigd waaraan een plastic onderstel met een silicone ring verbonden is die de eikel ondersteunt. Het apparaat is eenvoudig zelf te bevestigen en weer af te doen, en sommigen zijn onzichtbaar onder de kleding. Deze methode is gebaseerd op trekkracht dat trapsgewijs en progressief werkt en de groei van de weefsels in de penis bevordert.

Pillen

Penisvergrotende pillen bevatten veel ingrediënten die voor de groei van de zwellichamen zorgen doordat de bloedtoevoer verbeterd wordt naar de zwellichamen. Dat zorgt voor een blijvende verwijding van de zwellichamen. De andere ingrediënten zorgen ervoor dat de testosteronproductie in het lichaam hoger wordt wat voor een stevigere en langdurige erectie en meer lustgevoel zorgt.

Chirurgie

Een penisvergroting door middel van een chirurgische ingreep werkt wel maar is erg riskant.

Chirurgie van de penis wordt geadviseerd en uitgevoerd door een uroloog. Chirurgen hebben verschillende technieken voor de penisvergroting ontwikkeld maar geen van die methoden is goed gekeurd door de medische organisaties. De Amerikaanse Urologische Association, de American Society for Aesthetic Plastic Surgery en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS) hebben verklaringen afgegeven tegen cosmetische chirurgische procedures voor de penisvergroting.

Studies hebben aangetoond dat de meerderheid van de mannen die penisvergroting m.b.v chirurgie hebben ondergaan, niet tevreden zijn met het resultaat. Het maximale resultaat was een halve centimeter extra bij de lengte van de slappe penis en geen resultaat bij de penis in erectie. Na de chirurgische behandeling hadden bovendien veel mannen een nabehandeling nodig.

In sommige gevallen zijn er zelfs misvormingen aan de penis veroorzaakt. Ook nadelen als littekens, verlies van gevoeligheid, roodheid, vlekken en bulten kunnen het gevolg zijn van penisvergroting door een chirurgische ingreep. Ook klachten als erectiestoornissen, urine verlies en chronische pijn kunnen voorkomen. Verder kost het duizenden euro's om zo'n operatie uit te laten voeren want het wordt niet door de verzekering gedekt.

Penis Oefeningen

Penisvergrotende massage oefeningen zijn goedkoop, veilige en effectief. Echter deze manier van een penisvergroting kost veel tijd.

Het is heel goed mogelijk dat deze methode honderden of duizenden jaren terug is gebruikt voor penisvergroting. Er is alleen nooit onderzoek naar geweest. Penis oefeningen werken briljant en er komen meer voordelen bij kijken dan alleen een dikkere en langere penis: je zult je lichaam leren begrijpen waardoor het beter reageert op de oefeningen. Dat zal leiden tot een sterke verbetering van je seksleven.

Stretchers en Jelqing methode

Deze lijken in werking heel erg op de penisvergrotende oefeningen maar zijn iets duurder en boeken ook betere resultaten. Stretchers en Jelqing zijn de luxere versie van de penisvergrotende oefeningen. Doordat er constant dezelfde druk en kracht op de penis worden uitgeoefend zul je sneller resultaat zien.

We hopen je met deze informatie een beetje op weg geholpen te hebben op het gebied van penisvergrotende methoden. Onderstaand een aantal van de beste penisvergrotende methoden van dit moment:

Badmaat: penis vergrotingsapparaat
Penis-XL stretcher: penisvergrotingsapparaat
Libido-Pomp: penis vergrotingsapparaat

Libido 7: penis vergrotingspillen
Libido-Max: penis vergrotingspillen