Grotere penis, betere minnaar?

Seksuele voldoening geven aan de partner is heel belangrijk voor mannen. Dit is de reden waarom we een grotere penis willen. We willen zekerheid voor onszelf dat onze partner tevreden is over onze seksuele prestaties. Echter het draait bij seksuele prestaties niet alleen om een grote penis.

Natuurlijke penisvergroting

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor een natuurlijke penisvergroting. Er zijn oefeningen die je kunnen helpen de penis in de lengte en in de omtrek te vergroten. Ook zijn er penisvergrotende apparaten en pillen voor penisvergroting op de markt beschikbaar. Er zijn ook mannen die een combinatie van beide gebruiken. Op langere termijn leveren deze methoden vaak goede resultaten op, waar veel mannen erg tevreden mee zijn. Het gebruik van deze penisvergrotende methodes werkt zeer effectief omdat het je ook vaak leert je ejaculatie onder controle te houden wat een garantie biedt voor een gelukkig seksleven voor jou en je partner.

Een betere minnaar


Er zijn ook andere dingen die kunnen helpen een betere minnaar te zijn. Vrouwen verlangen naar fantastische seks, om te zorgen dat zij dit ook krijgt zijn er een aantal dingen die je vooral niet moet doen. Denk bijvoorbeeld niet aan andere zaken zoals zorgen op het werk, een kapotte auto of rekeningen die betaald moeten worden. Foto's van jouw of haar ouders op de slaapkamer helpen evenmin. Zorg ervoor dat je je volledig focust op een intiem moment samen, want hoe meer aandacht je aan haar besteed hoe intenser de seks zal zijn.


Het is erg belangrijk dat je je eigen lichaam beter leren kennen, dat is het grootste geheim van een goede minnaar. Want je moet zowel jouw lichaam als dat van je partner kennen om te weten wat je beide wilt en lekker vindt. Ook van belang is dat je dit goed naar elkaar communiceert.


De meeste vrouwen verwachten dat mannen weten wat ze willen hoewel er geen twee vrouwen zijn die precies dezelfde verwachtingen hebben. Misschien zul je niet op het eerste moment je vrouw kunnen plezieren, maar het kennen van je eigen lichaam kan je zeker een handje helpen. Als je je gedachten vrij laat, zul je de tijd hebben om te leren begrijpen wat je partner van je wil, ook als de aanwijzingen daarover schaars zijn.


Dat kan vooral gunstig zijn als jullie al een langdurige relatie hebben. Zelfs als het zo logisch klinkt dat hoe langer je de partner kent, hoe makkelijker het zou zijn om de nieuwe dingen uit te proberen, is dat juist andersom. Hoe ouder de relatie, hoe meer zekerheid de partners nodig hebben als het gaat om de seks.


Het veilig spelen geeft je veilige uitkomst voor passie en lust. Voor de geliefden die al een langere tijd samen zijn werken kleine veranderingen het beste. De kleinste die je kunt maken zal een effect hebben vergelijkbaar met een kleine sneeuwbal die verandert in een lawine.


Je moet iets nieuws met je partner uitproberen, seksspeeltjes, sexy lingerie of een nacht in een hotel doorbrengen. Doe alles wat jullie allebei leuk vinden en wat jou het gevoel geeft om van de dagelijkse plichten te ontsnappen.


Voor een beter en spannender seksleven moet je jezelf goed kennen, je lichaam kunnen controleren zonder twijfels en je partner goed kunnen bevredigen.