Erectie therapie

Erectie therapie is een van de eerste stappen die u kunt ondernemen om uw seksleven te verbeteren. Hoewel er vaak negatief gedacht wordt over penisvergrotende methoden, zijn er toch bedrijven die geweldige producten hebben ontwikkeld, die een man kunnen helpen meer plezier en zelfvertrouwen te krijgen in de intieme relaties.


Er is overal informatie te vinden over penisvergroting. Vooral op het internet staan er veel methoden die populair en vrij goedkoop zijn voor mannen die die graag een grotere penis willen, hun erecties onder controle willen houden of hun seksuele prestaties willen verbeteren.


Momenteel zijn er veel online handleidingen en programma's die geschikt zijn voor penisvergroting. Sommigen zijn gratis, maar op sommigen is een abonnement nodig. De kwaliteit en de duidelijkheid van de informatie van deze programma's, en het niveau van de klantenservice verschillen echter aanzienlijk.


De informatie op verschillende websites verschilt sterk in kwaliteit. Bepaalde websites zijn er daadwerkelijk op gericht om u te helpen en kwaliteit voor uw geld te leveren terwijl anderen duidelijk alleen op uw geld uit zijn zonder daarbij goede kwaliteit en hulp te bieden. Let dus goed op waar u uw informatie en producten vandaan haalt.


Als u hulp nodig heeft bij een erectiestoornis kunt u penis-oefeningen doen. U kunt op deze site veel goedwerkende methoden daarvoor vinden. U wilt natuurlijk wel een methode die werkt en die niet slecht voor uw gezondheid is.


Een van de belangrijkste beginselen van de erectie-therapie is het zorgen voor een betere bloedsomloop en meer bloed-volume in de zwellichamen van de penis. Deze vullen zich namelijk met bloed wanneer u opgewonden wordt, wat een erectie als resultaat geeft. Als zwellichamen een grotere hoeveelheid bloed kunnen opnemen zal dit op den duur ook voor een groter formaat van de penis zorgen, zowel in slappe toestand als in erectie. Een andere belangrijke zaak bij het verbeteren van uw erectie is het trainen van de schaambeenspier. Dit is de belangrijkste spier die een erectie in stand helpt te houden.


De dikte van de penis wordt bepaald door twee spieren: de Ischio Caverneus (IC) (spier van zitbeen naar zwellichaam) en Bulbo Caverneus (BC)(omvat met name de urethra en speelt vooral een rol bij antegrade ejaculatie). Deze twee spieren omvatten de penisschacht. Zoals elke spier kunnen ze worden getraind en geven ze stijfheid en dikte aan de penis. Goede methodes zijn gericht op de training van de spieren en helpen u ook de hoeveelheid bloed in de zwellichamen te vergroten. Het is erg belangrijk een goed werkende methode uit te kiezen. Dit kan u zeker helpen uw zelfvertrouwen te verhogen en uw seksleven te verbeteren.